Diagona och Leica i samarbete med mjukvarorna CASAI & Infinity

Den 1 september kl 11 kommer vi att presentera CASAI tillsammans med Leica där vi visar ett riktigt smidigt arbetsflöde från datainsamling i fält till mängdberäkning i Leica Infinity och slutligen hur du kan digitalisera mängdregleringprocessen genom CASAI.

Jag visar bl.a. arbetsflödet för att skicka över underlag för granskning till beställarparten. Promo video: https://www.youtube.com/watch?v=275_qz-ijB4&t=1s

 

Fördelar som erhålls genom att digitalisera mängdregleringsprocessen;

  • Spårbarhet och kontroll på processen.
  • Ekonomisk insyn i realtid in i projektens aktuella ekonomiska status.
  • En korrekt dokumentation av mängdregleringsprocessen vid granskning eller tvist.
  • Minimera informationsförlust vid utbyte av projektdeltagare.
  • En effektivare granskningsprocess som förbättrar likviditeten i projektet.
  • Ökad samverkan mellan projektmedlemmarna, bättre kontroll och risken för att avvikelser samt att upparbetade mängder inte kommer med minskar.

 

Anmäl er på länken nedan:

https://connect.hexagongeosystems.com/webinar_infinity_casai

 

P.S Är du intresserad av en helheltslösning för att mängdreglera ditt projekt? Diagona erbjuder ett koncept som vi kallar GRIMF-metoden. GRIMF står för Granskning, Rådgivning, Inmätning, Mängdreglering & Kontroll och Förhandling.

 

GRIMF är en arbetsprocess som vi har tagit fram där vi paketerar ihop de absolut bästa tjänsterna och lösningarna för att skapa största möjliga värde för er kunder när ni ska mängdreglera ert projekt.

 

#leica #infinity #diagona #casai #mängdreglering #byggtech #anltech #ama #mer #process #digitalisering #digitaltbyggande #spårbarhet #kontroll