CASAI växlar upp och fokuserar på snabb utveckling

Verksamheten går nu in i ett nytt skede. För att Diagona ska kunna fokusera på snabb utveckling och expansion av CASAI har David Söderström nu lämnat sin post som VD och tar rollen som produktchef på CASAI. David Söderström efterträds av Martin Lindahl som under de senaste sju åren varit ansvarig för teknik- och design på Tvärbanan Kistagrenen och dessförinnan mångårig erfarenhet som program- och projektledare på SL.

– Jag ser mycket positivt på denna förändring. Martin Lindahl har en gedigen bakgrund och stor kompetens vilket gör att det känns tryggt att lämna över till honom. I huvudsak gör denna förändring det möjligt för mig och teamet på Diagona att växla upp takten och fortsätta utveckla CASAI till ett verktyg som skapar ett riktigt bra värde för våra kunder och användare, säger David Söderström.

CASAI, som i dag ägs av Diagona AB, är en kraftfull programvara för att hantera regleringsprocessen i bygg- och anläggningsprojekt. CASAI är ett system som förenklar och klargör arbetsflödet avseende mängdregleringen.

CASAI har i dag en unik position på marknaden gällande digitalisering och mängdregleringstjänster. Företagets vision är att inom en snar framtid skapa fler digitala tjänster. Kombinationen av konsultverksamheten med Tech-produkter ger möjligheter att utveckla konkurrenskraftiga tjänste- och produktpaket.

Martin Lindahl tillträdde som VD för Diagona AB den 1 juni.

 

För mer information;
Martin Lindahl,
VD Diagona
073 627 25 25
ml@diagona.se
LinkedIn-profil