Vad gör vi på Diagona just nu?

Vad gör vi på Diagona AB just nu?

 

Diagona är en innovativ ledare i mätkonsultbranschen.

Vår grundaffär ligger inom mätkonsulttjänster där vi har utvecklat vårt erbjudande med en teknisk innovation inom mängdreglering, CASAI.

Vårt fokus framåt för våra mätkonsulttjänster kommer framför allt vara inom infrastrukturbranschen där vi även kommer att utveckla vårt erbjudande inom drönartjänster och laserskanning.

Våra mängdregleringstjänster paketeras ihop med CASAI där vi kommer att lägga till tjänster inom dataanalys och affärsutveckling hos våra kunder där vi t.ex. automatiserar rapporteringen från projekt till ex. vis ledningsgrupper. Inom ramen för CASAI erbjuder vi även supportavtal till våra kunder kopplade till systemet och mängdregleringen.

En roll som Mängdreglerare hos oss kan kombineras med support och affärsstöd mot våra kunder inom CASAI där även projektledning och implementering av CASAI ingår.

Är man senior inom mängdreglering och vill utvecklas vidare kan vi erbjuda tjänster där man får chansen att utvecklas mot att göra analyser som baseras på datamängder inom CASAI. Vad är det som driver kostnadsökningar i projekten? Vad säger data:n?

Under hösten 2022 tillträdde även Niklas Sörensen som ordförande i Diagona. Niklas har tidigare bl.a. arbetat som VD för Ramböll Sweden AB. Vi har i dagarna rekryterat en ny VD som tillträder den 1 maj 2023.

Våra anställda erbjuds ett attraktivt optionsprogram där man får ta del av det värde som vi skapar tillsammans.

Nu sätter vi fart mot nya djärva mål och en riktigt rolig tillväxtresa. Tycker du att detta låter intressant? Har du en kompetensprofil som matchar Diagona? Vill du vara med på en rolig resa?

Ta kontakt med mig idag.

David Söderström
ds@diagona.se

0702414843