Gränsutvisning

Vi hjälper dig att bekräfta din gräns genom att leta reda på fysisk gränsmarkering och förtydliga markeringar med träkäppar. Även en gräns utan markeringar kan markeras ut.

Vårt team av högutbildade mättekniker kombinerar års erfarenhet och den senaste tekniken för att erbjuda dig noggranna och pålitliga utsättningar av din fastighetsgräns. Oavsett om du är husägare, fastighetsutvecklare eller fastighetsförvaltare kan du lita på att vi levererar exceptionella resultat i tid.

  DEFINITION AV GRÄNSPUNKT

  Gränspunkter är geometriskt bestämda brytpunkter i fastighetsgränser för att markera en fastighets utbredning. Gränspunkter är ofta markerade med hjälp av gränsmärken såsom gränsstenar, gränsrör och andra fasta märken. Den noggrannhet med vilken man mäter ut gränspunkter beror på fastighetens värde. I stadsbebyggelse mäts gränspunkter ofta ut med centimeterprecision medan de i skog och mark kan vara upp till några decimeter felplacerade. Gränsmärken är skyddade i lag.

  Gränsutvisning

  Varför ska du välja oss för att sätta ut din fastighetsgräns?

  Oöverträffad expertis

  Våra mättekniker är väl insatta i de senaste regelverken och använder den senaste tekniken vilket garanterar att ditt gränsmarkeringsprojekt utförs felfritt.

  Omfattande service

  Vi erbjuder en fullständig uppsättning mättjänster, inklusive fastighetsgränsmätning, nybyggnadskartor, topografiska mätningar, utstakning & lägeskontroll samt mycket mer.

  Kundcentrerat tillvägagångssätt

  Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi arbetar nära dig för att förstå dina specifika behov och anpassar våra tjänster därefter.

  Snabb leverans

  Vi förstår vikten av att hålla tider och vårt team är engagerat i att leverera projektet i tid, varje gång.

  Konkurrenskraftiga priser

  Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med kvaliteten, vilket säkerställer att du får bästa värde för din investering.

  gränsutvisning
  ritning

  Vår process för gränsutvisning

  Steg 1: Inledande konsultation – Vi börjar med att diskutera dina projektbehov och ger expertråd om den bästa metoden för att möta dina specifika behov.

  Steg 2: Platsundersökning – Vårt team utför en noggrann platsundersökning för att samla all nödvändig data, inklusive fastighetsdokument, befintliga mätningar och topografiska detaljer.

  Steg 3: Fastställande av fastighetsgräns – Med avancerade mätteknik och toppmoderna utrustning sätter vi ut fastighetsgränserna och markerar tydligt enligt överenskommelse.

  Steg 4: Slutlig dokumentation – Vi förbereder detaljerade rapporter och kartor som tydligt visar dina fastighetsgränser, så att du tryggt kan gå vidare med ditt projekt.

   

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert

  Kontakta Oss

  Finlandsgatan 48, 164 74 KISTA